Jak postavit nový plot a zbytečně se u toho nenadřít?

Už delší dobu so pohráváte s myšlenkou, že by si vaše zahrada zasloužila nový plot. Ten stávající už má něco za sebou, možná dokonce kolem svého pozemku ani žádný plot nemáte. Jenže už samotná představa realizace nového plotu ve vás vyvolává mrákoty. Postavit totiž nový plot není jen tak, rozhodně je za tím pořádný kus práce a dřiny.

nový plot

Tady je to moje!

Plot kolem pozemku jasně ukazuje, kde je to vaše a jaký kus půdy vám patří. A je úplně jedno, jestli máte velkou zahradu, nebo jen malou parcelu. Za plotem je to vaše a tečka. Plot slouží nejen jako ohraničení vašeho majetku, ale zároveň je to i jistá forma soukromí a ochrana před zloději – nebo přinejmenším překážka, která je v ideálním případě odradí od nečekané návštěvy bez pozvání.

Postavit plot není jen tak

Máte na svém pozemku starý plot, který už něco pamatuje a rozhodně není v dobré kondici? Nebo dokonce žádný plot nemáte a jeho absence je znát? V tom případě uvažujete, že postavíte nový plot. Je tu však jedno „ale“ – postavit nový plot není jen tak, především pak v případě, kdy se do tohoto úkolu musíte dát od základů včetně sloupků, vzpěr a všeho okolo.

Možná tento úkol stále odkládáte. Nechce se vám do realizace nového plotu, protože je vám jasné, kolik s tím bude práce. Tolik času, kolik to sebere! A kolik energie vás to bude stát! Jen při té představě se o vás možná pokouší mdloby…

Nový plot bez námahy? Ano!

Chcete nový plot, ale nechcete se nadřít? Pak si ho nechte postavit! Stavba plotu na klíč je oblíbená služba, díky které získáte nové oplocení vašeho pozemku a nemusíte pro to hnout prstem. Vše můžete nechat na profesionálech, kteří se postarají nejen o stavbu kompletně nového plotu, ale v případě zájmu o zbourání a likvidaci toho starého, jež následně nahradí novým.

Můžete si nechat oplotit nejen rodinný domek a k němu přilehlou zahradu, ale i kterýkoli jiný pozemek, který vám patří. Kvalitní ploty od profesionálů šetří váš čas, energii i starosti.

 

Máte zájem o nezávaznou konzultaci či kalkulaci?
Kontaktujte nás!