Jak si usnadnit vyklízení a stěhování bytu?

Vyklízení, ale i následní stěhování bytu či domu je něčím, co zabere velké množství času. A nezáleží na tom, zda stěhujete byt, dům či věci v práci. I tak jde o velmi na přípravu náročnou záležitost. A my jsme pro vás připravili několik tipů, které by vám celý proces mohly usnadnit.

Jestliže chcete pomoc firmy, ozvěte se zavčas

Stěhování není něco, co budete mít během jednoho dne hotové. Taktéž nejde o nic, o čem byste nevěděli delší dobu dopředu, až na pár výjimek. Proto nic nenechte na náhodě. Jestliže budete chtít při stěhování pomoc od naší Vyklízecí a stěhovací firmy, ozvěte se nám co nejdříve. Jen tak budete mít jistotu, že na vás budeme mít v den vašeho stěhování vyhrazený čas.

Stěhování vás nemusí stát majlant

Myslíte si, že vás stěhování s pomocí naší firmy vyjde na spoustu peněz? Tak schválně, zamyslete se nad tím, co vše byste museli platit při stěhování svépomocí. Nejde jen o samotné obalové materiály, ale taktéž o pohonné hmoty. Nemluv o tom, že když vám pomohou vaši kamarádi, jistě jim něco dáte za jejich pomoc. Naše firma vám může pomoci se stěhováním i vším, co s ním souvisí.

Všechny své věci uskladněte na jednom místě

Věci, které si zabalíte, se snažte skladovat na jednom místě. Ideálně pak v jednom pokoji. Může jít například o kout v ložnici nebo někde, kde moc nechodíte. Rozhodně se vyhýbejte tomu, abyste měli nepořádek a chaos v celém bytě.

Jdete na to postupně

Při vyklízení bytu před stěhováním nezapomínejte postupovat logicky a systematicky. Jako první sbalte vše, co nebudete v blízké době potřebovat. Začněte například dekoracemi či drobnostmi, které využíváte pouze jednou za čas.

Nábytek vám pomůžeme demontovat i smontovat

Některé věci si nejspíše dokážete sbalit sami, jistě doma ale máte i nějaké skříně, které by potřebovaly demontovat. A v místě nového bydliště opět smontovat. Jestliže chcete, aby i tohle proběhlo bez problému, navíc třeba nemáte ani čas navíc, můžeme vám pomoci. Přijedeme, nábytek demontujeme, přestěhujeme a následně smontujeme.

Nezapomeňte na těžké předměty

Jestliže budete chtít při stěhování pomoci i s těžkými předměty, které mohou dosahovat i stovek kilogramů, nezapomeňte nám o tom říct. Jen tak budeme dostatečně připraveni na to, abychom vám vaše věci přesunuli bez potíží.

To, co budete nutně potřebovat, si sbalte na jedno místo

Když už jsme u balení, nezapomeňte ani na jednu krabici či kufr s tím, co budete v blízké době opravdu potřebovat. Přeci jen, vybalovat budete déle než jeden den. A jistě nebudete chtít trávit den tím, že nebudete moct najít to důležité.

Máte zájem o nezávaznou konzultaci či kalkulaci?
Kontaktujte nás!